​Op maandag 18 december 2023 organiseert de Universiteit Antwerpen in samenwerking met de Academie voor de Eerste lijn van 17.00 uur tot 19.00 uur een workshop Sociocratie 3.0 - Principes en technieken voor effectieve samenwerking en besluitvorming

Deze workshop wordt gefaciliteerd door Jef Cumps. 

De deelname is gratis. De workshop is interactief, waardoor de inschrijvingen beperkt worden tot maximum 60 deelnemers.

Aansluitend wordt u van harte uitgenodigd op de netwerkreceptie. De deadline voor inschrijving is 6 december 2023.


Beschrijving

Sociocratie 3.0 verzamelt een aantal krachtige principes en toegankelijke, praktische technieken om op een effectieve en menselijke manier samen te werken en in gelijkwaardigheid te besturen. Organisaties vanuit alle sectoren gaan met de technieken vanuit Sociocratie 3.0 aan de slag rond effectieve besluitvorming, wendbare organisatiestructuren en gedeeld leiderschap. 

In deze workshop verkennen we de principes van Sociocratie 3.0 en leer je op een interactieve en heel praktische manier enkele belangrijke technieken kennen rond samenwerkingsstructuren en besluitvorming. Die je achteraf meteen kan inzetten in je eigen context. 

Bio

Jef Cumps is een ervaren trainer, spreker en coach rond thema's als zelfsturing, gedeeld leiderschap en sociocratie. Hij is ook de auteur van de succesvolle business novelle “Sociocratie 3.0”. Jef begeleidt verschillende kleine en grotere organisaties in hun transformatie naar meer effectiviteit, wendbaarheid én menselijkheid. Hij wil het beste uit mens en organisatie halen, en werkt daarvoor rond zelfsturing, gelijkwaardigheid, transparantie en eigenaarschap op alle niveaus in een organisatie. 

Jef was mede-oprichter van iLean en is expert in Agile, Sociocratie (3.0), Holacracy, teal organiseren, verbindende communicatie, participatief werken, zelfsturing, gedeeld leiderschap, etc.