Plechtige proclamatie

Onze afstuderende masters en postgraduaten, afgestudeerd in het academiejaar 2019-2020, werden geproclameerd op 15 en 16 oktober 2020.

15 oktober:

• master industriële wetenschappen: elektromechanica
  • master industriële wetenschappen: elektronica-ICT

16 oktober:

• master industriële wetenschappen: chemie
  • master industriële wetenschappen: biochemie
  • master industriële wetenschappen: bouwkunde
  • postgraduaat innoverend ondernemen
Afstudeerfoto's

Er werd voor de ceremonie een portretfoto van je genomen! Bekijk die foto's en bestel ze via Photobizz. Log in met de code UAFTI2020, je mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.

Gobelijntjes

Studentenclub Prisma reikte opnieuw Gobelijntjes uit aan de docenten die door de studenten verkozen werden tot beste docenten van het jaar! En de winnaars zijn...

CIKO-prijs

De gehele vakgroep wiskunde sleept de CIKO-prijs, de prijs voor Innovatie & Kwaliteit in het Onderwijs, in de wacht! Proficiat!

Alumnivereniging DavingA

Je bent nu een alumnus/alumna, gefeliciteerd! Volgende stap? Je aanmelden bij de Alumni Community, om op de hoogte te blijven van evenementen van alumnivereniging Davinga en in contact te blijven met je medestudenten.