Plechtige proclamaties 2019-2020 - Faculteit Letteren en Wijsbegeerte

De plechtige proclamaties van de Faculteit Letteren en Wijsbegeerte die op vrijdag 18 september 2020 plaatsvonden, zijn achter de rug.

Omwille van de COVID-19-maatregelen konden enkel docenten en studenten de proclamaties live in de Aula Rector Dhanis bijwonen.

De afstuderende masterstudenten hebben een op zijn minst pittig tweede semester achter de rug. Ze hadden zich hun laatste maanden zeker helemaal anders voorgesteld. Daarom speelden zij, nog meer dan anders, een centrale rol tijdens deze proclamaties. Geen gastpreker zoals de voorgaande jaren, maar wel een filmpje, gemaakt door studenten van elke opleiding met impressies, anekdotes en dankwoorden.

Ook de muzikale intermezzi namen (afstuderende) studenten voor hun rekening.

Het werd een warme, af en toe ontroerende plechtigheid.

Wij feliciteren alle afgestudeerde masterstudenten van harte en wensen hen alle succes in hun persoonlijke en professionele leven. Zoals decaan Luc Duerloo het zo mooi formuleerde: 'We laten jullie los op de wereld!'

Wij blijven graag op de hoogte van hoe het verder met je gaat. Registreer je dus op de Alumni Community.