Letteren en Wijsbegeerte

Proclamaties

24 september 2021

De plechtige proclamatie van de faculteit Letteren en Wijsbegeerte zal plaatsvinden op vrijdag 24 september 2021 in Aula Rector Dhanis.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 17u - 18u30  Masters Taal- en Letterkunde, Vertalen en Tolken, Theater- en Filmwetenschap en Digital Text Analysis 
  • 20u - 21u30 Masters Geschiedenis, Wijsbegeerte en Meertalige Professionele Communicatie

Na elke proclamatie nodigen we jou en je gezelschap van maximum twee personen graag uit op een feestelijke receptie. Voor de familie en vrienden die er niet bij kunnen zijn voorzien we een livestream.

COVID Safe

De proclamaties gaan door als een COVID Safe Event. Bezoekers laten bij het betreden van de aula hun COVID Safe Ticket scannen. Door het gebruik van dit ticket kunnen we de capaciteit van de aula maximaal gebruiken, zijn mondmaskers niet verplicht en kunnen we na afloop een feestelijke receptie organiseren.

Bij iedere toegang tot de inkomhal van Aula Rector Dhanis moeten gasten hun COVID-certificaat kunnen tonen, in de CovidSafeBE-app of op papier. Er worden geen sneltests afgenomen aan de ingang. Voor specifieke vragen omtrent het COVID Safe ticket, kan je terecht bij de  officiële website van COVID Safe. De dienst van COVID Safe is telefonisch bereikbaar via het nummer 078 78 78 50 tussen 9 en 19 uur op weekdagen.

Inschrijven

De inschrijvingen zijn nu afgesloten.

Contact

Heb je nog een vraag of is er iets niet duidelijk? Stuur een mail naar: michelle.coenen@uantwerpen.be