Plechtige proclamatie 2020

Donderdag 10 september 2020 - 19 uur
(Vanuit) Aula Rector D'hanis

De Faculteit Ontwerpwetenschappen en de Universiteit Antwerpen zijn hard op zoek naar manieren om jullie het afscheid te geven dat jullie verdienen. Een afscheid dat we nu toch fysiek en live kunnen plannen en hopelijk zo kunnen laten doorgaan. Noteer daarom alvast donderdag 10 september 2020 in jullie agenda als datum voor jullie afstudeermoment.

Het format en programma kunnen we pas later meedelen, en misschien zullen er last-minute nog wijzigingen plaatsvinden.

• Kunnen we met z’n allen in aula rector D’hanis? Of enkel de studenten en docenten? Misschien per afstudeerrichting verspreid over enkele aula's op onze campus?
  • Zullen ouders en vrienden het evenement via streaming moeten volgen, thuis of op kot?
  • Wat met een receptie?

Vele vragen die momenteel onbeantwoord blijven. Maar we werken eraan en streven naar het beste scenario binnen de richtlijnen rond veiligheid. De faculteit zal er, met andere woorden, alles aan doen om van jullie afstuderen een onvergetelijk moment te maken, in welk vorm dan ook.

Registreer alvast en laat een e-mailadres achter waarop we je ook tijdens de zomer kunnen bereiken. Voorlopig kunnen enkel studenten registreren. Wij zoeken nog een oplossing voor jullie ouders, partners, broer of zus... Wij houden geregistreerde studenten hiervan op de hoogte.

Sven Verheyen Campus Mutsaard
D2.2