Enkele weken geen TAXI

Naar aanleiding van de adviezen van de regering over het Covid-19 virus heeft onze universiteit beslist om hoorcolleges met meer dan 50 studenten zo veel als mogelijk te vervangen door elektronische alternatieven. Dit heeft ook gevolgen voor de TAXI lezingen.

De TAXI lezingen zullen tijdelijk niet plaatsvinden, waarschijnlijk tot na de paasvakantie. Laat hieronder uw gegevens achter en wij houden je op de hoogte.

TAXI

TAXI is een wekelijks inspirerend middagconcept met lezingen, voordrachten, documentaires, ...
TAXI is een samenwerking tussen MODULOR en docenten.

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Verzend
disclaimer

Faculteit Ontwerpwetenschappen verzamelt deze persoonsgegevens voor haar activiteiten. In geen geval zullen deze gegevens worden doorgegeven aan derden. Indien u uw persoonsgegevens wil wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op communicatie.ontwerpwetenschappen@uantwerpen.be. Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer.

Musee imaginaire

Une Soeur