DELIRIUM

“History is a nightmare from which I am trying to awake.” (uit: Ulysses, James Joyce)

Hulpeloos. Zwak. Nutteloos. Dat is wat Damian is, aldus zijn vader. En wanneer hij de touwtjes in eigen handen neemt, begint hij een nieuw bestaan. Maar het verleden ontvluchten is onmogelijk. Hij probeert zijn frustraties te verliezen in zijn kunst, hij zet zijn relaties onder druk en uiteindelijk stort zijn wereld alsnog ineen. Hulpeloos, zwak, nutteloos; dat is wat Damian is. Dat is wat Damian altijd is geweest en daar wordt door de mensen die zijn pad kruisen grof misbruik van gemaakt. 

Voor zij die groot onrecht is aangedaan, is voldoening te vinden in één van twee besluiten: te vergeven of te wreken. Dit is geen verhaal over vergeving. 


Data: woensdag 25 maart, donderdag 26 maart en vrijdag 27 maart. Steeds om 20u30.
Prijs: € 8, student: € 5
Locatie: De Nieuwe Vrede, Vredestraat 20, 2600 Antwerpen.
Makkelijk bereikbaar met tram 7 en 15 richting Mortsel/Boechout. Afstappen aan halte Berchem Driekoningen, de Vredestraat is de volgende straat links. 

Tekst en regie: Maaike Steenstra

Spel
Tom Cuypers
Eline De Mey
Merlijn Gabel
Els Van Buggenhout
Chris-Wyatt Busano
Eleni Goris
Marit Hoskens

Posterontwerp: Mabel Feenstra
Schilderijen:  Julio Moyan
Techniek: Willem De Rycker en Wout Lenders                           

Met dank aan: Wout Lenders, Judith Buysse, Carmen Wijnands, Martijn Gielen, Moya De Feyter, Willem De Rycker, Luc en Peter van De Nieuwe Vrede, May Claes, Solidariteitswinkel Mol, Daniel Hoskens, Ineke Weddepohl, Nick Maris, Martijn Fraanje, Morgan Verhelle, Maryse Cuypers, Iris van Bussel, Hanne Tampère, Natasja van Rossum, Ysanne de Graaf en Hannah Schiltz. 

Vind ons ook op Facebook.