Inschrijven

Aanmelden academiejaar 2023-2024

Aanmelden voor het academiejaar 2023-2024 kan vanaf nu via onderstaand formulier. Op 3 juli zal via mail bekend gemaakt worden of u een plaats heeft in de opleiding.

Vanaf 1 juni om 9.00 uur kan u zich via een formulier op deze pagina aanmelden voor de opleiding. Wij kijken vervolgens na of u voldoet aan de toelatingsvoorwaarden.

Via mail krijgt u verdere instructies om uw inschrijving te vervolledigen. 

Er worden maximaal 40 cursisten toegelaten, waarvan max 10 voor het deeltijdse programma, volgens de volgorde van aanmelden. De aanmeldingen blijven open tot het maximum aantal deelnemers bereikt is.

Indien u nog niet in juni kan afstuderen door bv. een 2e zittijd of late proclamatie, kan u een plaats reserveren. Dat kan door 10% van het inschrijvingsgeld (390 euro) te storten. Dit wordt later in mindering gebracht bij uw definitieve inschrijving.

Studiegeld

Het studiegeld voor 2022-2023 bedraagt 3900 euro. 

Aangezien de Universiteit Antwerpen een erkende dienstverlener is, kan je subsidieaanvragen indienen voor deze postgraduaatsopleiding. Dit kan er voor zorgen dat de Vlaamse Overheid tot 30% van jouw inschrijvingsgeld mee helpt betalen!

De opleiding kan deeltijds gevolgd worden, gespreid over 2 jaar. In het eerste jaar bestaat het pakket uit 18 studiepunten, het tweede jaar uit 21 studiepunten. Het inschrijvingsgeld bedraagt respectievelijk 1800 euro en 2100 euro. 

Annuleringsvoorwaarden

Je kan als cursist tot vóór het begin van de opleiding annuleren. In dat geval betaal je 10% van het inschrijvingsgeld als annuleringskosten. Zodra de opleiding is gestart, betalen we het inschrijvingsgeld onder geen enkele voorwaarde terug. Een opleiding kan ook niet onderbroken en overgezet worden naar een volgende cursusperiode.