Master toegepaste economische wetenschappen: bedrijfskunde

Behaalde je een bachelor in TEW: bedrijfskunde? Dan heb je rechtstreeks toegang tot de master TEW: bedrijfskunde. Ook als je een andere vooropleiding hebt, kan je misschien via een voorbereidingsprogramma of via een bachelor met studieduurverkorting aan de master beginnen.

Tijdens deze master timmer je verder aan je bedrijfskundige kennis. Maar je moet ook zelf de handen uit de mouwen steken: je werkt intensief aan een masterproef en krijgt de kans om praktijk in je opleiding te integreren. Je personaliseert je programma door zelf een minor en major te kiezen.

Met een masterdiploma toegepaste economische wetenschappen ben jij erg gegeerd op de arbeidsmarkt. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om na je opleiding verder te studeren.

Hoe ziet je opleiding eruit?

De master toegepaste economische wetenschappen: bedrijfskunde is een opleiding met enorm veel keuzevrijheid. Niet verwonderlijk, want de bedrijfswereld is net zo divers en boeiend. In deze master timmer jij dus niet alleen aan je kennis van de bedrijfskunde, maar verdiep jij je ook in het specialisatiedomein van je keuze dat je zelf samenstelt door de combinatie van major en minor.

Bekijk het studieprogramma van bedrijfskunde.