Doorschrijfweek

Werk je aan je bachelor- of masterscriptie en kan je wel een boost gebruiken? Doe dan mee met de Doorschrijfweek. In een groepje van 8 tot 20 studenten schrijf je van thuis uit of van op de campus aan je scriptie. Met vragen kan je terecht bij een schrijfcoach (MoM), een studiecoach (DSSB) en een coach van de bibliotheek

We organiseren de Doorschrijfweek in:

  • december
  • februari
  • april
  • juliVoor wie?
Alle studenten van de UAntwerpen die schrijven aan hun bachelor- of masterscriptie. Ruim 500 studenten deden al mee met de Doorschrijfweek.

Waarom samen schrijven?
Je scriptie is waarschijnlijk de grootste opdracht die je tijdens je studie moet uitvoeren. Je bent dus zeker niet alleen als je soms het overzicht verliest, twijfelt of het werk uitstelt. Door samen met andere studenten aan je scriptie te werken, krijgt je schrijfproces een boost. 

Elke dag begint met een gezamenlijke opening en eindigt met een gezamenlijke afsluiting. Met vragen kan je terecht bij een studiecoach en een taalcoach. Verder is er elke middag een korte verdiepende workshop (niet verplicht). Tussendoor werk je zelfstandig aan je scriptie. Het online lokaal blijft open en je kan ervoor kiezen je camera aan te laten of je groepsgenoten aan te moedigen in de chat.


Deelnemen is gratis.
De Online Doorschrijfweek wordt op verschillende momenten in het jaar georganiseerd (in december, in februari tijdens de lesvrije week, tijdens de paasvakantie, begin juli).


"Het is erg motiverend om met anderen te praten die ook aan hun thesis bezig zijn. Dan weet je dat je niet alleen bent en dat geeft motivatie om door te werken."

Deelnemer Online Doorschrijfdagen