Online Doorschrijfweek

Werk je aan je bachelor- of masterscriptie en kan je wel een boost gebruiken? Doe dan van 12 t/m 16 juli 2021 mee met de Online Doorschrijfweek. In een groepje van 12 studenten schrijf je van thuis uit aan je scriptie. Met vragen kan je terecht bij een studiecoach (STIP) en een schrijfcoach (MoM).Voor wie?
Alle studenten van de UAntwerpen die schrijven aan hun bachelor- of masterscriptie.

​Are you an international (English speaking) student?
Then sign up for the English Writing Week group.


Waarom samen schrijven?
Je scriptie is waarschijnlijk de grootste opdracht die je tijdens je studie moet uitvoeren. Je bent dus zeker niet alleen als je soms het overzicht verliest, twijfelt of het werk uitstelt. Door samen met andere studenten een week lang fulltime aan je scriptie te werken, krijgt je schrijfproces een boost. 

Elke dag begint met een gezamenlijke opening en eindigt met een gezamenlijke afsluiting. Met vragen kan je terecht bij een studiecoach en een taalcoach. Verder is er elke middag een korte verdiepende workshop (niet verplicht). Tussendoor werk je zelfstandig aan je scriptie. Het online lokaal blijft open en je kan ervoor kiezen je camera aan te laten of je groepsgenoten aan te moedigen in de chat.


Deelnemen is gratis.
De Online Doorschrijfweek wordt op verschillende momenten in het jaar georganiseerd (december, paasvakantie, zomer).


"Het is erg motiverend om met anderen te praten die ook aan hun thesis bezig zijn. Dan weet je dat je niet alleen bent en dat geeft motivatie om door te werken."

Deelnemer Online Doorschrijfdagen