Stuververkiezingen eerste semester

voor eerste bachelors Diergeneeskunde

eerste masters Biomedische Wetenschappen

én eerste bacehelors Geneeskunde

Welke studentenvertegenwoordiger krijgt jouw stem om de studentenbelangen te verdedigen in jouw onderwijscommissie?
Zie hier welke kandidaten jouw steun vragen om zijn/haar medestudenten goed te kunnen vertegenwoordigen.
Hecht je dus belang aan goede vertegenwoordiging van studentenbelangen binnen UAntwerpen? Breng dan snel je stem uit voor de student waar jij vertrouwen in stelt.
Twijfel dus niet langer en open de e-mail  met stemlink om je stem uit te brengen op Blackboard! Stemmen kan tot en met 17 oktober mei 16u!

Wat doet zo’n onderwijscommissie?
De onderwijscommissies hebben onderwijsgerelateerde bevoegdheden. Ze staan onder meer in voor de toekenning van onderwijsopdrachten en de interne kwaliteitszorg van de opleidingen. Ze buigen zich over aanvragen door studenten voor vrijstellingen voor opleidingsonderdelen en equivalentverklaringen van diploma’s. Ze duiden ook de promotoren aan voor de masterthesissen en leggen de onderwerpen vast. De onderwijscommissies zijn verder ook verantwoordelijk voor curriculumwijzigingen, toelatingsvoorwaarden en studie-informatie.

Alvast bedankt voor je stem!
Studentenraad UAntwerpen

Vacante Mandaten

Via het onderstaande formulier kan je je kandidaat stellen voor een mandaat dat tijdens de verkiezingen niet werd ingevuld! Bekijk de vacante mandaten via de volgende link: https://bit.ly/3mASNIu

Je kandidatuur wordt voorgelegd op de eerstvolgende Algemene Vergadering van de Studentenraad en zal al dan niet goedgekeurd worden op basis van je motivatie. Nadien wordt je zo snel mogelijk op de hoogte gebracht van de beoordeling van jouw kandidatuur. Het kan tot een maand duren vooraleer je al dan niet goedkeuring krijgt.

De volgende Algemene Vergadering gaat door op 3 november op Campus Drie Eiken in aula F. Nedée om 18u30.

---

Through the form below you can submit your candidature for a student representative mandate that hasn't been fulfilled during the elections! Your candidacy will be presented at the next Student Council's General Assembly and will be judged based on your motivation. After the decision, you will hear the result from us as soon as possible. It can take up to a month to get a result. A list of vacant positions can be found here: https://bit.ly/3mASNIu.

The next Student Council will take place on 3 November at Campus Drie Eiken in Aula F. Nedée at 6.30 pm.