Wie is mijn stuver?

Wie vertegenwoordigt er jou? 

Veel studenten. De OC stuvers van jouw richting bepalen mee hoe je vakken eruit zien, de stuvers in de CIKO dragen mee bij aan de kwaliteit van jou vakken, de stuvers in jouw faculteitsraad vertegenwoordigen jou binnen je faculteit, je facultair vertegenwoordiger zorgt dat de vertegenwoordiging binnen jouw faculteit goed loopt, het lid in de onderwijsraad vertegenwoordigt jouw faculteit in de onderwijsraad, de stuvoraadsleden vertegenwoordigen jou op vlak van sociale zaken, daarnaast vertegenwoordigen vrij verkozen studenten jou ook binnen de Algemene Vergadering en zitten de leden van die vergadering in een hoop verschillende externe mandaten om jou overal zo goed mogelijk te kunnen vertegenwoordigen.

Neem dus een kijkje in bovenstaande excel om te zien wie jou vertegenwoordigt! In het tablad van jouw faculteit vind je terug wie jou vertegenwoordigt binnen jouw opleiding en je faculteit.

Meer informatie over de verschillende mandaten en organen.

Is er toch nog ergens een plekje vrij? Dan kan je zelf ook je steentje bijdragen om de universiteit te verbeteren, door ook stuver te worden!