Side header image

Master in de meertalige professionele communicatie

Jobmogelijkheden

Multidisciplinaire academici die strategisch, volgens de regels van de kunst en in verschillende talen kunnen communiceren, zijn erg welkom op de huidige arbeidsmarkt. Vooral wanneer ze ook nog eens een meer dan behoorlijke bedrijfskundige bagage hebben.

De masteropleiding meertalige professionele communicatie geeft je een flinke voorsprong om een boeiende loopbaan uit te bouwen. Je komt meteen in aanmerking voor diverse instapfuncties in elk domein waarin communicatieve vaardigheden een belangrijke rol spelen. En dat zijn er heel wat:

  • communicatieadvies
  • management
  • reclame
  • consulting
  • onderzoek en opleiding 

Uiteraard moedigen we studenten met een uitgesproken onderzoeksinteresse aan om te kiezen voor een academische carrière, startend met een doctoraat.

Oud-student aan het woord

"De MPC-opleiding heeft mij heel veel geholpen bij het solliciteren - zowel op vlak van mijn cv als voor mijn eigen zelfvertrouwen. Ik werk nu al iets meer dan 3 maanden. Het is een erg boeiende en afwisselende job, net wat ik zocht. Ik heb trouwens al heel wat complimentjes geoogst bij de directie en collega's dankzij hetgeen ik vorig jaar heb geleerd.”