Waarom aan UAntwerpen?

Antwerpen mag dan een wereldstad zijn, op de Stadscampus van de Universiteit Antwerpen voel je je snel thuis. Hoorcolleges in grotere aula’s wissel je af met werkcolleges in kleinere groepen en activiteiten buiten de campus. Zo leer je je medestudenten goed kennen en heb je ook met de docenten een goed contact.

Combineer communicatie en management

Je ontwikkelt communicatieve én bedrijfskundige vaardigheden op een hoog niveau, met aandacht voor theorie en praktijk. De ideale combinatie om als een echte professional te communiceren.

Verleid de arbeidsmarkt

Je wordt uitgedaagd om problemen op te lossen en creatief uit de hoek te komen. Helemaal wat een boeiende werkgever van je verwacht. Tel daar onze sollicitatietraining en levensechte cases bij, en je bent helemaal klaar om de arbeidsmarkt te verleiden.

"Mijn portfolio is nog altijd een bron van inspiratie voor mijn job. Ik herschreef de slechtnieuwsbrieven in mijn organisatie en verwerkte alle tips en tricks rond instructieve teksten in onze handleidingen."
- Sofie, alumna

Bouw een sterk netwerk uit

Je stapt binnen in onze hechte MPC-community, waar heel wat te beleven valt: inspirerende gastcolleges, teambuildingactiviteiten en alumniavonden. Elke dag ga je in dialoog met studenten, docenten en alumni om zo te leren van elkaar.

"Je leert samenwerken met anderen en leert beter omgaan met je teamgenoten, die elk hun eigen persoonlijkheid en manier van werken hebben."
- Dorien, alumna

Maak het verschil met duurzame communicatie

Duurzaam ondernemen is het nieuwe ondernemen. Daarom geven we je meer inzicht in duurzame communicatiestrategieën, met aandacht voor sociale, ecologische en economische aspecten. Zo schrijf je mee aan een positief toekomstverhaal.