Programma

Antwerpen in Fiscalibus, de alumnivereniging van de opleiding Master na Master Fiscaal Recht van de Universiteit Antwerpen, nodigt u van harte uit op het najaarsevent, in samenwerking met EY Tax Consultants.

Het event zal deze keer de focus leggen op ‘Emerging technologies’. Onze wereld is immers een geheel nieuwe generatie van digitalisering, data en analyse ingegaan, door bedrijven gezien als belangrijkste investeringsprioriteiten. Meer en meer zullen nieuwe technologieën, kennis en expertise een cruciale rol gaan spelen in de toekomst van een bedrijf.
Begrijpen hoe emerging technologies werken en hoe bedrijven deze kunnen integreren in hun bedrijfsstrategie, hun producten, dienstenaanbod en dagdagelijkse operaties, zal ongetwijfeld nieuwe groeimogelijkheden creëren.

EY omarmt de centrale rol van technologie en innovatie, niet alleen binnen haar eigen werking, maar ook in haar dienstverlening aan klanten. De introductie en uitrol van nieuwe technologieën is weliswaar een zeer grote uitdaging maar, gedreven door één belangrijke doelstelling – ‘Building a better working world’ –, helpen de diverse EY-teams vanuit hun ruime expertise op het vlak van strategie, datascience, innovatie, technologie en kennis, bedrijven te groeien, bedrijfs- en besturingsmodellen te transformeren en op een innovatieve manier succesvol te ondernemen.

Tijdens de uiteenzetting zullen enkele sprekers van verschillende EY-afdelingen praten over deze nieuwe technologische trends, met bijzondere aandacht voor o.m. artificial intelligence, en cybersecurity. Vertrekkend vanuit een breder maatschappelijk-economisch kader zullen de sprekers hun inzichten geven over hoe deze innovaties een impact hebben, zowel op de consumenten en ondernemingen als op het beroep van belastingconsulent zelf.

18.00 uur: onthaal
18.15 uur: welkomstwoord
18.30 uur: voordracht met mogelijkheid tot vraagstelling en debat
19.30 uur: receptie met een hapje en drankje, aangeboden door EY

Locatie

EY Wavespace Antwerp
Gebouw Post X
Borsbeeksebrug 26
2600 Antwerpen

  • Parkeren kan in de ondergrondse parking van het EY kantoor. Parkingtickets worden voorzien.
    Lees meer voor de gedetailleerde instructies.
    Bekijk ook de virtuele instructies om ons met de auto te vinden. 
  • Ondergrondse fietsenstalling, niveau -1 (toegankelijk via de ingang naast de voetgangersbrug).

Inschrijven

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Erkenningen

OVB, ITAA.

Doelgroep

Alle studenten, oud-studenten en docenten van de Master na Master Fiscaal Recht en de Master Rechten, afstudeerrichting Fiscaal Recht aan de Universiteit Antwerpen zijn van harte welkom.