Leer de Faculteit Letteren en Wijsbegeerte kennen

De Faculteit Letteren en Wijsbegeerte wil zich graag aan studiekiezers voorstellen en heeft daarom een kennismakingsaanbod uitgewerkt.

Je maakt kennis met de talenopleidingen en je leert wat het verschil is tussen de opleiding taal- en letterkunde en toegepaste taalkunde. De opleidingen geschiedenis en wijsbegeerte tonen zich van een verrassende kant.

In elk van deze opleidingen kan je je grenzeloze creativiteit en verbeeldingskracht botvieren.

Wat studeren aan de Faculteit Letteren en Wijsbegeerte aan UAntwerpen zo aantrekkelijk maakt, zijn de studentgerichte aanpak en de persoonlijke onderwijsbegeleiding. Een ijzersterk en toegankelijk team van professoren, assistenten, studietraject- en studentenbegeleiders staat altijd ter beschikking voor extra uitleg en feedback. Samen staan zij garant voor een prima opleiding! Afgestudeerden van de Faculteit Letteren en Wijsbegeerte zijn gegeerd op de arbeidsmarkt.

Internationalisering loopt als een rode draad doorheen de opleidingen en een buitenlandse ervaring wordt warm aanbevolen.

Als student in Antwerpen kan je genieten van een overvloed aan cultuur en aan ontspanningsmogelijkheden. Studeren in Antwerpen zal je prikkelen en je horizon enorm verruimen.

Dit aanbod is met heel veel enthousiasme samengesteld. Omwille van COVID-19 is het evenwel onzeker of de activiteiten zoals gepland kunnen plaatsvinden. Zolang de scholen in code geel functioneren, kunnen ze niet aan extra murosactiviteiten deelnemen. De webpagina in de gaten houden, is dus de boodschap.

Het kennismakingsaanbod voor het secundair onderwijs 2020-2021

Voor leerlingen

Voor leerlingen en leraren

Voor leraren