Snel naar: startpagina UAntwerpen
  

Ontstaan
Raad van bestuur
Scriptieprijs
Scriptieprijs 2014
Scriptieprijs 2013
Scriptieprijs 2012
Scriptieprijs 2011
Colloquium 2015
Inschrijven
Colloquium 2014
Colloquium 2013
Colloquium 2012
Onderzoek en publicaties
Goed bestuur voor cultuur

Missie

Het Bilsen Fonds voor Cultuurmanagement wil, onder de auspiciën van de Universiteit Antwerpen, bijdragen tot de kennis van en de waardering voor de specifieke managementkwaliteit in de cultuursector door de organisatie van colloquia, de bekroning van onderzoek en van modelpraktijken, en alle andere beschikbare middelen.

 

 

 

 


Contact

Bilsen Fonds Prinsstraat 13 C452
2000 Antwerpen
Tel. +32 3 265 51 43
annick.schramme@uantwerpen.be
KalenderNieuws
 • 9
  okt
  Gericht adverteren, mét respect voor de privacy, kan
  Facebook werd teruggefloten omdat de privacy van de consument werd geschonden. Maar gericht adverteren met respect voor de privacy kan wel degelijk. Predicube, een spin-off van UAntwerpen, ontwikkelde er de technologie voor.
 • 5
  okt
  56% van handelaars wil andere regeling koopzondagen
  Uit onderzoek van UAntwerpen blijkt dat de Antwerpse koopzondagen slechts voor 57% van de 77 ondervraagde winkeliers winstgevend zijn. "De koopzondag zorgt bij meer dan de helft van de winkeliers voor ontevredenheid. Voor heel wat handelaars weegt het verlies van de vrije zondag niet op tegen de behaalde winst.."
 • 2
  sep
  Europese zeehavens zijn gebaat bij onafhankelijk beheer
  Europese zeehavens die hun lokale en nationale schaal zijn ontgroeid, moeten er bij het doorvoeren van hervormingen voor zorgen dat ze hun havenautoriteiten onafhankelijk maken, door verzelfstandiging of door privatisering.