Snel naar: startpagina UAntwerpen
  

Ontstaan
Raad van bestuur
Scriptieprijs
Scriptieprijs 2013
Scriptieprijs 2012
Scriptieprijs 2011
Colloquium 2015
Inschrijven
Colloquium 2014
Colloquium 2013
Colloquium 2012
Onderzoek en publicaties
Goed bestuur voor cultuur

Missie

Het Bilsen Fonds voor Cultuurmanagement wil, onder de auspiciën van de Universiteit Antwerpen, bijdragen tot de kennis van en de waardering voor de specifieke managementkwaliteit in de cultuursector door de organisatie van colloquia, de bekroning van onderzoek en van modelpraktijken, en alle andere beschikbare middelen.

 

 

 

 


Contact

Bilsen Fonds Prinsstraat 13 C452
2000 Antwerpen
Tel. +32 3 265 51 43
annick.schramme@uantwerpen.be

Kalender
Nieuws

 • 27
  FEB
  Predicube maakt online adverteren efficiënter
  Predicube, een spin-off van iMinds en UAntwerpen, maakt gebruik van big data analytics om ervoor te zorgen dat consumenten advertenties te zien krijgen die echt relevant zijn. Zo kan de doorklikratio tot 300% verhoogd kan worden.
 • 26
  NOV
  Datamining voorspelt hitpotentieel dancenummer
  Wereldwijd investeren platenmaatschappijen miljarden in nieuw talent. Intuïtief voelen ze aan wanneer een nummer een hit zal worden. Onderzoekers van UAntwerpen ontwikkelden een dataminingmodel dat potentiële dancehits spot.
 • 19
  NOV
  Mercator-Ortelius linkt verleden met de toekomst
  Adrien de Gerlache en Roald Amundsen zijn maar twee van de grote namen die ooit een voordracht hielden voor het Koninklijk Aardrijkskundig Genootschap Antwerpen. Het genootschap werd ontbonden in 2012, maar leeft verder binnen UAntwerpen.