Pavlov Projects

‘It’s not love, it’s Pavlov.'

Pavlov Projects, een gevestigde waarde in het bedrijfsleven sinds mensenheugenis,  opent voor de eerste keer zijn deuren voor het geïnteresseerde publiek!

Maar hoe kent U Pavlov Projects? Het laatste decennium realiseerde het bedrijf o.a.  de volgende projecten met succes: ‘Life is Live’, ‘Division Divided?’, ‘Design as a Sign’ en ‘Helsinki 2006: Revitalizing Global Networking’.

Pavlov Projects biedt een flexibele, geïndividualiseerde production line aan die op maat gemaakte trajecten ontwikkelt met de visie van een modern concern . Vooral bekend door onze invloed op vlak van straatbeeldvernieuwing, innovatieve communicatie-ontwikkeling en globalizaton exploration, zijn we dan ook in elke huiskamer en openbare dienst prominent aanwezig. Het is haast ondenkbaar om onze producten niet meer in ieders nabijheid ter beschikking te hebben.

We garanderen bij elk project een oprecht diep gevoel van vertrouwen voor zowel onze klant als het uiteindelijke doelpubliek, met respect voor de gevestigde waarden. Niettemin gaan we geen enkele uitdaging uit de weg en mikken we op een vloeiende en constructieve samenwerking met alle demografische, structurele, economische en socio-culturele aspecten.  

Heuglijk kunnen wij U dan ook mededelen dat we wij U de unieke kans bieden om de magie van dichtbij te komen bewonderen. Tegen een bijna verwaarloosbare prijs wordt U rondgeleid doorheen het complex. U krijgt de mogelijkheid om onze verschillende afdelingen van naderbij te bezichtigen en ontmoet de motor achter de projecten: de werknemers van Pavlov Projects.

Mis deze unieke kans niet en reserveer vroegtijdig voor deze once in a lifetime ervaring!

 

Het bedrijf Pavlov Pojects doet er alles aan om te moderniseren en mee te zijn met zijn tijd. Om deze inhaalbeweging kracht bij te zetten, opent het zijn deuren voor gewillige bezoekers. Door middel van een open bedrijvendag wil het zijn kwaliteiten tonen aan de gemeenschap en zijn status versterken. Het publiek krijgt de mogelijkheid om de magie van dichtbij te bewonderen en kennis te maken met de mensen achter de projecten. 
Onder leiding van de spokesperson krijgt u een fragmentarisch beeld van een alledaagse werkdag in het bedrijf. 

Doorheen de voorstelling begint de conditionering van het concern steeds zwaarder te wegen op de individualiteit van het personeel. 
- 'It's not love, it's Pavlov.'
Als bezoeker zal u bijgevolg ondergedompeld worden in zowel de realiteit als de waanzin en idiotie van Pavlov Projects. 
Wees welgekomen. 

Tekst & Regie:   
Noriko Beyens en Brenten Pieper

Spel:
Basia Dajnowicz
Marlou De Bont
Bart De Decker
Eva Kestemont
Roos Philipsen
Eline Van Hooydonck
Thibault Winants

Productie:  
Chloë De Vos

Design: 
Sem Laerenbergh
Jente Somers

Decor:
Sebastiaan Peeters
Jean-Marie Meersman

Speeldata:
Vrijdag 20 april 20u (première)
Zaterdag 21 april 20u
Maandag 23 april 20u
Dinsdag 24 april 20u
Woensdag 25 april 20u

Locatie: 
Piste 05
Kersbeekstraat 5
2060 Antwerpen