Wilt u KlimaatLINK steunen? Dat kan! Met uw steun houden we KlimaatLINK op de rails! Hoe u ons kan sponsoren, en wat we allemaal kunnen waarmaken met uw steun, wordt hieronder klaar en duidelijk uitgelegd…

Meer info?: contacteer klimaatlink@uantwerpen.be

Universiteitsfonds

Investeren in klimaat(LINK)onderwijs kan via een financiële bijdrage/donatie aan het Universiteitsfonds. Elk bedrag is welkom. Vanaf 40 euro krijgt u hiervoor een fiscaal attest.

Een financiële bijdrage/donatie leveren aan onze universiteit via het Universiteitsfonds Antwerpen is heel eenvoudig en kan via verschillende manieren.  Zowel particulieren als ondernemingen kunnen doneren via het Universiteitsfonds en zo vandaag geven om morgen. Een bijdrage/donatie leveren kan via deze webpagina.

Vergeet niet te vermelden dat de bijdrage/donatie voor KlimaatLINK bedoelt is.

Sustainability Partner

KlimaatLINK werkt samen met Sustainability Partner en is een van de ambassadors van SustainabilityChecker. Wil je een van onze Supporters worden? Contacteer dan klimaatlink@uantwerpen.be !

Sustainability Partner meet de duurzaamheid van bedrijven & daagt ze uit om (nog) betere business (met focus op duurzaamheid) te doen. Ze helpen met een betere bedrijfsstrategie, B Corp-certificering en transparante impactcommunicatie. Een van hun verwezenlijkingen is SustainabilityChecker: hét ecosysteem voor bedrijven die transparantie vooropstellen wanneer het over duurzaamheid gaat. SustainabilityChecker.app toont je impact en ambities naast elkaar met tijdstempels in de Ethereum Blockchain. Als bedrijf kun je zo moeiteloos laten zien wat je reeds gerealiseerd hebt & welke ambities je hard hebt gemaakt, terwijl je een weg baant naar een (nog) duurzamere toekomst!

​KlimaatLINK is een ambassador in dit 'ecosysteem' van SustainabilityChecker. Ambassadors zijn organisaties gespecialiseerd in duurzame acties, die bedrijven willen inspireren om transparant te communiceren over hun ambities & realisaties. In het geval van KlimaatLINK is de duurzame actie 'het ondersteunen van klimaatonderwijs', met core SDG's 4 (Quality Education), 13 (Climate Action) en 17 (Partnerships for the goals).​

Wil je een van onze Supporters worden? Supporters zijn bedrijven die transparante impact communicatie voor alle stakeholders vooropstellen én toegewijd zijn om de duurzaamheidstransitie te versnellen. Jouw bedrijf kan Supporter worden van KlimaatLINK, en dus investeren in kwaliteitsvol en up-to-date klimaatonderwijs. Je krijgt dan een member-sticker en nog meer voordelen, afhankelijk van de bijdrage (brons-zilver-goud --> zie verder). Contacteer klimaatlink@uantwerpen.be voor meer informatie.Brons

Wanneer je 5.000 euro investeert, noemen we dat bij KlimaatLINK een bronzen investering. Als bronzen Supporter ben je een belangrijk onderdeel van de Klimaatlink-supporters community. Uw steun maakt het mogelijk om de link tussen klimaatwetenschap en klimaateducatie levend te houden.

Je krijgt hiervoor, dankzij Universiteit Antwerpen als ambassador van SustainabilityChecker:

 • Een certificaat van bijdrage aan duurzaam klimaatonderwijs en SDG's 4, 13 en 17, met een geldigheid van 1 jaar, afgeleverd door Centrum Nascholing Onderwijs van Universiteit Antwerpen.
 • Uw sponsorship wordt vermeld op de SustainabilityChecker-pagina, de KlimaatLINKwebsite, waar ook de lespakketten downloadbaar zijn, en bij (een of meerdere) doelstellingen op de pagina over de Toekomst van KlimaatLINK .
 • Bij de start van de sponsorship: aandacht op onze sociale mediakanalen.
 • Uw sponsorship wordt vermeld op alle KlimaatLINK-events, -presentaties en -aanwezigheden op wetenschaps- of onderwijsevents zoals Dag van de Wetenschap, lerarencongressen ...

Zilver

Wanneer je 10.000 euro investeert, noemen we dat bij KlimaatLINK een zilveren investering. Als zilveren Supporter geef je een nog sterker engagement aan dan als bronzen Supporter.

Je krijgt hiervoor, dankzij Universiteit Antwerpen als ambassador van SustainabilityChecker:

 • Alle voordelen van brons.
 • Een VIP-ticket en infostand op ons jaarlijks KlimaatLINK-event.
 • Bovendien gaat KlimaatLINK  met u in dialoog:
  • Misschien kunnen we een speciale workshop organiseren in een school van uw voorkeur?
  • Of een infosessie of infodag organiseren in uw bedrijf?

Goud

Wanneer je 18.000 euro of meer investeert, noemen we dat bij KlimaatLINK een gouden investering. Als gouden Supporter toon je een zo sterk mogelijke betrokkenheid.

Je krijgt hiervoor, dankzij Universiteit Antwerpen als ambassador van SustainabilityChecker:

 • Alle voordelen van zilver.
 • Een certificaat met een geldigheid van 2 jaar!
 • Bovendien gaat KlimaatLINK met u in dialoog: misschien kunnen we de extra steun gebruiken om een gezamenlijk, publiek evenement te organiseren, dat we samen ontwikkelen? We nemen contact met je op om te kijken hoe we het beste uit onze samenwerking kunnen halen en een bredere interactie op gang kunnen brengen tussen wetenschappers, studenten en jouw bedrijf.

Overige

Heeft u een ander idee of plan voor financiering of samenwerking? Twijfel niet ons te contacteren.