Wilt u KlimaatLINK steunen? Dat kan! Met uw steun houden we KlimaatLINK op de rails! Hoe u ons kan sponsoren, en wat we allemaal kunnen waarmaken met uw steun, wordt hieronder klaar en duidelijk uitgelegd…

Meer info? Contacteer klimaatlink@uantwerpen.be .​

Universiteitsfonds

Investeren in klimaat(LINK)onderwijs kan via een financiële bijdrage/donatie aan het Universiteitsfonds. Elk bedrag is welkom. Vanaf 40 euro krijgt u hiervoor een fiscaal attest.

Een financiële bijdrage/donatie leveren aan onze universiteit via het Universiteitsfonds Antwerpen is heel eenvoudig en kan via verschillende manieren.  Zowel particulieren als ondernemingen kunnen doneren via het Universiteitsfonds en zo vandaag geven om morgen. Een bijdrage/donatie leveren kan via deze webpagina.

Vergeet niet te vermelden dat de bijdrage/donatie voor KlimaatLINK bedoelt is.

Sustainability Partner

KlimaatLINK werkt samen met Sustainability Partner en is een van de ambassadors van SustainabilityChecker. Wil je een van onze Supporters worden? Contacteer dan klimaatlink@uantwerpen.be !

Sustainability Partner meet de duurzaamheid van bedrijven & daagt ze uit om (nog) betere business (met focus op duurzaamheid) te doen. Ze helpen met een betere bedrijfsstrategie, B Corp-certificering en transparante impactcommunicatie. Een van hun verwezenlijkingen is SustainabilityChecker: hét ecosysteem voor bedrijven die transparantie vooropstellen wanneer het over duurzaamheid gaat. SustainabilityChecker.app toont je impact en ambities naast elkaar met tijdstempels in de Ethereum Blockchain. Als bedrijf kun je zo moeiteloos laten zien wat je reeds gerealiseerd hebt & welke ambities je hard hebt gemaakt, terwijl je een weg baant naar een (nog) duurzamere toekomst!

​KlimaatLINK is een ambassador in dit 'ecosysteem' van SustainabilityChecker. Ambassadors zijn organisaties gespecialiseerd in duurzame acties, die bedrijven willen inspireren om transparant te communiceren over hun ambities & realisaties. In het geval van KlimaatLINK is de duurzame actie 'het ondersteunen van klimaatonderwijs', met core SDG's 4 (Quality Education), 13 (Climate Action) en 17 (Partnerships for the goals).​

Wil je een van onze Supporters worden? Supporters zijn bedrijven die transparante impact communicatie voor alle stakeholders vooropstellen én toegewijd zijn om de duurzaamheidstransitie te versnellen. Jouw bedrijf kan Supporter worden van KlimaatLINK, en dus investeren in kwaliteitsvol en up-to-date klimaatonderwijs. Contacteer klimaatlink@uantwerpen.be voor meer informatie.Vriend van KlimaatLINK

Ben je gepassioneerd door wat KlimaatLINK verwezenlijkt? Word dan een vriend van KlimaatLINK! Het enig wat nodig is, is een vrije bijdrage investeren!

Voordelen?

·       Je kan, vanaf 40 euro, je donatie fiscaal aftrekken

·       Je steunt hiermee klimaateducatie en de opleiding van onze jongeren, de generatie die keihard zal werken aan oplossingen voor de klimaatuitdaging. 


Bronzen supporter

Wanneer je minstens 1.000 euro investeert, word je een bronzen KlimaatLINK-supporter. Uw steun maakt het mogelijk om de link tussen klimaatwetenschap en klimaateducatie levend te houden.


Zilveren supporter

Wanneer je minstens 2500 euro investeert, word je een zilveren KlimaatLINK-supporter. Uw steun zet een versneller onder de link tussen klimaatwetenschap en klimaateducatie.


Gouden supporter

Wanneer je 5000 euro of meer investeert, word je een gouden KlimaatLINK-supporter. Uw steun geeft onze droom van een duurzame link tussen klimaatwetenschap en klimaatonderwijs een echte stroomstoot.

Via Universiteit Antwerpen KlimaatLINK als ambassador van SustainabilityChecker kan je voor je steun een certificaat van bijdrage aan duurzaam klimaatonderwijs en SDG's 4, 13 en 17, met een geldigheid van 1 jaar, afgeleverd door Centrum Nascholing Onderwijs van Universiteit Antwerpen krijgen.

Uiteraard krijgen ook al onze supporters en vrienden, indien ze dit wensen, een vermelding op onze webpagina, en zetten we onze supporters ook in het zonnetje op onze sociale media.Wat bereiken we eigenlijk met uw steun?

De lespakketten van KlimaatLINK behaalde reeds 1800 downloads! Op een jaar tijd ( 25 oktober '22 - 25 oktober '23) bereikten we record aantal downloads van de lespakketten door scholen over heel Vlaanderen (en Nederland). 

De top 4 van de lespakketten:

  1. Lespakket 'Het klimaatprobleem' met 883 downloads
  2. Lespakket 'Oplossingen voor de klimaatproblematiek' met 370 downloads
  3. Lespakket 'Knappe k(n)oppen' met 299 downloads
  4. Lespakket 'Klimaat op school – Op onderzoek in de bodem' met 273 downloads

1800x dank aan alle onze investeerders: Universiteit Antwerpen, FOD Volksgezondheid, WWF-België, Stad Antwerpen, Stad Sint-Niklaas en ZuidtrAnt!


De workshops van KlimaatLINK in samenwerking met WWF België en FOD Volksgezondheid bereikten reeds 2912 leerlingen!

Wist je trouwens dat en donatie van 323 euro een workshop toelaat voor ongeveer 23 leerlingen? Of 5 gouden supporters ons toelaten om een volledig nieuw lespakket te initiëren?

Overige

Heeft u een ander idee of plan voor financiering of samenwerking? Twijfel niet ons te contacteren.