Stel je kandidaat als tutor!

Kandidaat-tutoren (ook stagiair(e)s) moeten zich registreren via het kandidaatstellingsformulier

Hoe? Je maakt eerst een account aan. Dit doe je door bovenaan op 'registreer als tutor' te klikken. Nadat je je tweevoudig hebt geauthenticeerd (eerst via mail, dan via een code) vragen we jou om een kandidaatstellingsformulier in te vullen. Van zodra je alle gevraagde gegevens hebt ingevuld, en je op 'bevestigen' hebt geklikt, krijg je bovenaan een bevestiging 'tutor succesvol ingeschreven'

Je kan zelf op het inschrijvingsformulier aanduiden welke vakken je kan en wil geven. Je hoeft hiervoor geen bewijzen af te leveren. Probeer dit zelf goed in te schatten. Wij houden rekening met de achtergrond van de tutor (studierichting secundair en hoger onderwijs). 
Kan je nog niet meteen alles invullen (bv. beschikbaarheid), dan vermeld je dit bij de opmerkingen en kan je nadien steeds mailen om de nodige aanpassingen door te geven. Probeer dit echter te vermijden. 
Alle gegevens worden louter voor intern gebruik aangewend.

De lessen lopen van de week van 23 oktober tot de week van 15 december 2023.
Via onderstaande link kan je je kandidaat stellen, liefst voor zondag 8 oktober 2023.
Stagiair(e)s dienen deze deadline te respecteren, willen ze zeker zijn van een plaatsje.
Vrijwilligers mogen zich ook nog later kandidaat stellen, maar dat verkleint hun kans.

Van 9 oktober tot 20 oktober proberen we voor elk leerlingengroepje een geschikte tutor te zoeken (dit noemen we de 'matching').
Als je je kandidaat hebt gesteld, kan je in deze periode een telefoontje van ons verwachten met een concreet voorstel. Hou tijdens deze periode dus zeker je gsm goed in de gaten. 

De vorming voor de nieuwe tutoren gaat door op zaterdag 21 oktober 2023. Gelieve deze datum alvast vrij te houden. 

Registreer je hier!