Online bestellen

komida Online is ideaal als je zeker wil zijn dat je van die favoriete salade kan genieten of dat die ene maaltijd nog voorradig is. 

Online bestellen bij komida kan dagelijks tot 9.30 uur, nadien worden de bestellingen bereid en wordt de ophaaldatum voor nieuwe bestellingen automatisch naar de eerstvolgende werkdag verschoven. Jouw bestelling zal op de gevraagde dag bereid en klaargezet worden in de komida van jouw keuze.

Ben je een dag niet op de campus? Bestel dan de dag voordien iets extra om ook thuis van onze gerechten te genieten.

Bestel je lunch online via ons bestelplatform

Kies hieronder op welke campus je jouw lunch wil ophalen en vervolledig jouw account. Hou daarbij rekening met deze info:

  • Om een eerste keer in te loggen registreer je je als nieuwe klant met jouw @(student.)uantwerpen-mailadres.Studeer je aan een andere onderwijsinstelling, gebruik dan ook het mailadres van die instelling. 
  • Je ontvangt nadien een mail in je UAntwerpen-mailbox met daarin een link om je wachtwoord aan te maken. Let op: gebruik jouw UAntwerpen- mailadres om de juiste korting te krijgen: @student.uantwerpen.be (studenten) en @uantwerpen.be (personeelsleden).
  • Maak je geen deel uit van een onderwijsinstelling, dan registreer je je als bezoeker. Jouw account zal manueel aangemaakt worden.
    !! Voor nieuwe studenten die starten in academiejaar 2021-2022 vragen we steeds een dag na afronding van de inschrijving te wachten vooraleer aan te melden. Alle info van nieuwe studenten wordt dagelijks, maar dus 1 dag na die volledige inschrijving, opgeladen. 
registreren op online bestelplatform

Bestel een quarantaine pakket

Kom je studeren aan de Universiteit Antwerpen en moet je eerst nog in quarantaine? 
Geen stress! Je kan online een quarantainepakket bestellen. Je kiest zelf wat je nodig hebt: enkel non-food of enkel een foodpakket? Of beide? Jij combineert zoals nodig... 

Scan of klik op de QR-code om rechtstreeks naar de bestelpagina van jouw gewenste campus te gaan.                    

Toch meer info nodig? Lees dan onze volledige handleiding. Je vindt hierin ook info over de gebruikte verpakking.

Ophalen stappenplan

  1. Respecteer allereerst het door jou gekozen tijdsblok bij de bevestiging van je bestelling. Op die manier vermijden we te veel klanten tegelijkertijd in onze ruimtes.
  2. Draag een mondmasker bij aankomst. Draag het correct, dus ook jouw neus is bedekt.
  3. Ontsmet je handen bij het binnenkomen van komida.
  4. Neem je aankoop uit de toog aan de hand van je bestelnummer (dit vind je terug in de bevestigingsmail van jouw bestelling).
  5. Toon jouw bestelling met bestelnummer en groene QR-code aan onze collega.

Smakelijk!