Side header image

Missie

komida, de studentenrestaurants van Universiteit Antwerpen, wil haar klanten kwaliteit bieden met doordachte maaltijden die met de nodige creativiteit en op een klantvriendelijke manier aan de man gebracht worden. Daarbij staat ze open voor interactie met de klanten.

Waar voor je geld

Kwaliteit

We streven naar een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit. 

De student die les volgt aan een van de instelling van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen* kan genieten van een gesubsidieerde warme maaltijd, waarbij de verkoopsprijs van deze maaltijden steeds de foodcost X twee is. De restwaarde van de maaltijd wordt door middel van sociale gelden gesubsidieerd.

Smaak wordt op geen enkel moment uit het oog verloren. Onze producten worden door een testpanel geproefd vooraleer ze in ons logboek verschijnen.

* Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool en Karel de Grote Hogeschool. 

Over ons

Over ons 

     

  • Seizoensgroente van de maand
    Elke maand zetten we een groente  in de kijker. Onze chefs verwerken deze groente wekelijks in een soep, warm gerecht, salade of saladbar. Genieten maar...