Waarom in Antwerpen?

Vijf redenen om bio-ingenieurswetenschappen in Antwerpen te studeren

IMG_5516.jpg

1. Kleine lesgroepen

Je belandt niet in aula's met 200 studenten, maar in eerder kleine lesgroepen. Je kent al je medestudenten en je voelt je snel thuis.

2. Vlot contact

Deze kleinschaligheid zorgt ook voor een kleine afstand tussen proffen en studenten. Alle bio-ingenieurs zitten in hetzelfde gebouw. Vragen of problemen? Wandel gewoon even binnen.

3. Elke specialisatie is mogelijk

Na je bacheloropleiding sta je sterk in je schoenen. Je stroomt probleemloos door naar een van de masteropleidingen in bio-ingenieurswetenschappen.

4. Unieke masteropleiding

Nergens anders in Vlaanderen kan je de Master of Bioscience Engineering: Sustainable Urban Bioscience Engineering volgen. De multidisciplinaire aanpak van stedelijke milieu-uitdagingen is door de toenemende verstedelijking wereldwijd erg actueel en interessant.

5. Toponderwijs dankzij toponderzoek

Hoe we ons hoogstaand onderwijs kunnen leveren? Simpel, we zitten aan de bron. We hebben onderzoeksgroepen van topniveau en werken samen met onder meer de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO). En dat merk je als student: je werkt samen met toponderzoekers van de universiteit en uit de industrie.