Doe je bachelor in Antwerpen!

Het klinkt misschien vreemd, je bachelor aan een andere universiteit doen dan je master. Maar dat is het niet. Honderden studenten deden het je voor, en niet zonder reden!

Bachelors waar we trots op zijn

Na je bachelor sta je ijzersterk in je schoenen. Je zal probleemloos aansluiting vinden bij de verschillende masteropleidingen. Andere universiteiten zien de bachelors van UAntwerpen graag komen omwille van het hoge opleidingsniveau.

Kleine groepen

Je belandt niet in aula's met 200 studenten maar in eerder kleine lesgroepen. Onze opleiding is kleinschaliger, je voelt je er direct thuis.

Vlot contact

UAntwerpen en de bio-ingenieurs staan erom bekend dat de afstand tussen proffen en studenten klein is. Alle bio-ingenieurs zitten in hetzelfde gebouw en iedereen is vlot bereikbaar. Vragen of problemen? Wandel gewoon even binnen!

Interactie met onderzoekers

Onze twee onderzoeksgroepen van topniveau en de samenwerking met onder meer de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) liggen aan de basis van hoogstaand onderwijs. Dat merk je duidelijk in de lessen die je volgt: je werkt als student samen met toponderzoekers van de universiteit en uit de industrie die jou betrekken bij hun onderzoek, bijvoorbeeld onderzoek naar zuivering van binnenhuislucht door fotokatalyse.

Antwerpse wetenschapper krijgt plek in selecte groep van beloftevolle jonge onderzoekers.

Sammy Verbruggen is nu 'Titanium' in de Tabel van Mendeljev