Inschrijven

Inschrijven voor het postgraduaat didactiek Nederlands aan anderstaligen verloopt in twee stappen:

  1. Voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden? Vul het aanmeldingsformulier op de website in. Zo snel moge­lijk na ontvangst laat de academisch verantwoordelijke je per e-mail weten of je bent toegelaten.
  2. Heb je de toelating via e-mail ontvangen? Vul het inschrijvingsformulier in en maak het inschrijvingsgeld over.

Je inschrijving is pas definitief  als je het inschrijvingsgeld hebt overgeschreven. De eerste 22 kandidaten die ingeschreven zijn en betaald hebben, zijn zeker van een plaats. Als dat aantal bereikt is, komen nieuwe kandidaten op een wachtlijst.

Studiegeld

Het inschrijvingsgeld bedraagt 103 euro per studiepunt. Afhankelijk van je studieprogramma ligt het inschrijvingsgeld tussen 1545 euro (15 stp.) en 2163 euro (21 stp.), exclusief het studiemateriaal. Je ontvangt een studentenkaart die je alle voordelen geeft van een reguliere student (onder meer toegang tot de bibliotheek, de elektronische leeromgeving Blackboard en de studentenrestaurants). Wanneer je de opleiding over twee jaar spreidt, moet je je bij het begin van het tweede academiejaar opnieuw inschrijven. Je betaalt dan enkel voor de studiepunten die je nog moet afleggen.

Annulatie

Het inschrijvingsgeld wordt onder geen beding terugbetaald.