Inschrijven

Je moet je aanmelden via een reserveringsformulier op de website van het Centrum Nascholing Onderwijs in de rubriek 'postgraduaten'. 

Infomomenten voor dit postgraduaat gaan door op maandag 27 maart 2023 of dinsdag 2 mei 2023, telkens  van 19.30 tot 20.30 uur, online via Teams. 

 

Na je inschrijving word je uitgenodigd voor een kort intakegesprek.  

Tijdens dit gesprek peilen de docenten naar je ervaring en motivatie. Ook bespreken zij de inbedding van je werk in je school. Deze elementen vormen de basis voor de toelating tot de opleiding. 

Voor late inschrijvingen wordt onderling op een later tijdstip een intakemoment afgesproken. 

Na deze toelating begeleidt het secretariaat van CNO je administratief bij de effectieve inschrijving ‘op de rol’ van de universiteit

Studiegeld

Het studiegeld voor de vaste modules bedraagt 1595 euro voor het eerste opleidingsjaar. Voor het tweede opleidingsjaar blijft dit dezelfde prijs, onder voorbehoud van stijgende horecaprijzen. Maaltijden, koffie/thee van de residentiële cursussen zijn inbegrepen, maaltijden tijdens de lesdagen niet. De betaling gebeurt in 2 schijven gespreid over de 2 opleidingsjaren. 

De instapcursussen en de keuzemodules worden apart gefactureerd volgens de geldende prijs van de betrokken cursus. Meer info vind je op de website van het Centrum Nascholing Onderwijs.