Bedrijfs­wetenschappen en Economie

Praktijk in de opleiding

werk samen met bedrijven

​​Bij een opleiding aan de Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie is de link met het werkveld nooit veraf. Als student krijg je de kans om je theoretische vaardigheden te toetsen aan de praktijk en zo een intelligente én kritische professional te worden via:

Career Center

​Het loopbaanplatform Career Center FBE is dé plek voor informatie over loopbaanbegeleiding – en oriëntatie.  Je komt er in contact met honderen nationale en internationale bedrijven aan de hand van vacatures, stages en evenementen rond carrièreontwikkeling. Maak nu je gratis profiel aan, als student of als bedrijf. Meer informatie vind je ook op deze pagina.

Career Development Track

In het  Career Development Track volg je webinars en workshops georganiseerd door de faculteit, Randstad Young Talents en de studentenverenigingen. Je maakt er kennis met verschillende sectoren, ontdekt je talenten, gaat naar job fairs, praat met alumni, en nog veel meer. Aan het eind van dit traject krijg je een certificaat, wat mooi op je CV staat. Schrijf je in via het Career Center.​

Andere initiatieven