Spin-offs

Valorisatie is een cruciaal aspect van het onderzoek aan de Faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen. In dit kader zijn spin-off bedrijven van belang. Spin-offs zijn academische bedrijven die wetenschappelijke kennis omvormen tot toepassingen voor commercieel gebruik.

De spin-offs van de Faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen zijn:

HySopt

Hysopt ontwikkelt en commercialiseert unieke software voor HVAC ontwerpers en adviseert vanuit het Hysopt Competence Center studiebureaus, installatiebedrijven, architecten, bouwheren en fabrikanten.

www.hysopt.be

HI10 Security Integrations
Beveiliging van gegevens, 'cloud systems' architectuur, veiligheid en efficiëntie door het leveren van optimale oplossingen voor: integratie digitale handtekeningen, cloud security projecten, BC/DR plans.

www.hi10.be

1OK-Solutions

www.1oksolutions.com

AtSharp

www.atsharp.be

Viloc

www.viloc.eu

Digitrans

Digitrans wil een datagestuurde logistieke oplossing op de markt brengen om vrachtvervoer sneller en kostenefficiënter te maken.

www.digitrans.io

 

Tech Transfer

TechTransfer verbindt de academische wereld met het bedrijfsleven. Zij helpen onderzoekers van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (AUHA), met de ‘transfer’ van  kennis en technologieën naar het bedrijfsleven toe.  Tech Transfer brengt ook bedrijven in contact met de juiste onderzoekspartners of leiden hen naar de juiste technologieën of infrastructuur.

Voor meer informatie kan je terecht op de webpagina's van Tech Transfer.

Contact

Sofie Delanoye
Stafmedewerker onderzoek
Campus Groenenborger
G.T.204
Groenenborgerlaan 171
2020 Antwerpen
Belgiƫ
Tel. 03 265 19 40
onderzoek.fti@uantwerpen.be