FSW Lectures

Geïnteresseerd in internationale blikken op maatschappelijke uitdagingen? Nieuwsgierig naar recente evoluties binnen de sociale wetenschappen? Kom dan naar de FSW Lectures!

Op dinsdag 29 maart 2011 zijn we gestart met een nieuwe lezingenreeks, de ‘FSW Lectures’ (Voor 1 april 2015 de 'PSW Lectures'.)
Binnen dit kader wil de faculteit een drietal keer per jaar een internationaal gerenommeerde (academische) spreker aantrekken. Hierbij is het de bedoeling om een inhoudelijke meerwaarde te creëren voor collega's van de faculteit en de universiteit. Anderzijds richten de FSW Lectures zich ook tot een ruimer publiek dat geïnteresseerd is in de hedendaagse maatschappelijke uitdagingen.
Met de lezingenreeks wil de Faculteit Sociale Wetenschappen haar positie op de (inter)nationale kaart als toonaangevende faculteit op het brede domein van de sociale wetenschappen verder versterken.

Iedereen welkom!

2019 - 2020