Geneeskunde en Gezondheids­wetenschappen

Studentenverenigingen

Studeren aan de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen is naast hard werken uiteraard ook fun, animo, sfeer. 

Geneeskunde

Een skivakantie met je medestudenten? Een benefietactie voor Artsen zonder Vakantie? Een TD in faculteitsbar De Spoed? Ontdek het aanbod van de studentenverenigingen van de opleiding geneeskunde:

Of ga je voluit voor een pittige discussie in de Onderwijscommissie? Dan ben je aan het juiste adres bij SOGA, StudentenOverleg Geneeskunde Antwerpen, een groepering van vrijwillige studenten die zich inzet voor optimaal onderwijs aan de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen.

Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

De kinesitherapeuten in spe verenigen zich in studentenclub KINESIA, bekend om zijn sportactiviteiten, cantussen, skireizen, TD's, surfreizen enzovoort.

ASV is de studentenstem in de Onderwijscommissie. Deze studenten zetten zich vrijwillig in voor optimaal onderwijs.

Universiteit Antwerpen algemeen

De studentenraad is de stem van de studenten aan de Universiteit Antwerpen en verdedigt de belangen van alle studenten. Ze staat onder meer in voor de goede organisatie van de studentenverkiezingen en voor de organisatie van de studentenvertegenwoordiging aan de universiteit.

Neem zeker ook een kijkje in het overzicht van alle studentenverenigingen aan de Universiteit Antwerpen, inclusief regionale, politieke, internationaal georiënteerde en andere studentenverenigingen.