Waarom CLAIRE steunen?

Het CLAIRE-project wordt hoofdzakelijk gefinancierd door Interreg in kader van het internationale project Nature Smart Cities. Zo was het mogelijk om de buggy van Claire te voorzien van een aantal apparaten die elk een ander aspect van luchtvervuiling meet. Het project is een schot in de roos nu de problematiek rond luchtvervuiling aan belang wint, en dat zagen we ook in het aantal geïnteresseerde vrijwilligers. Er zijn zelfs zoveel enthousiastelingen om met Claire te gaan wandelen dat we besloten broertje Gilbair in het leven te roepen. Echter hangt er een stevig kostenplaatje aan de meettoestellen waardoor deze tweede buggy momenteel maar één aspect kan opmeten. Om de buggy van Gilbair uit te rusten zoals die van Claire, zoeken we partners en extra middelen.

En daar kan jij als bedrijf of particulier bij helpen! Je kan het CLAIRE-project steunen  via een vrije gift of door als bedrijf mee partner te worden van ons project. 

Wist je dat giften boven de 40 EUR fiscaal aftrekbaar zijn? Dankzij de belastingvermindering van 45% krijg je een deel van je gift terug via je belastingen. De schenking doe je best via het donatieplatform van Universiteit Antwerpen (klik hierboven), dan krijg je automatisch een fiscaal attest.