Stap 1: contacteer honours UAntwerpen

Voor je aan de slag kan gaan met jouw inschrijving voor het honoursaanbod, contacteer je honours UAntwerpen. Zij helpen jou verder met de concrete stappen die je moet volgen.

Stap 2: contacteer de betrokken faculteit

Met de informatie uit Stap 1 kan je terecht bij de verantwoordelijke van de faculteit. Die zal jou de bevestiging geven dat je het door jou gekozen vak mag volgen en dit registreren in het studentenadministratiesysteem.

Stap 3: verzamel alle nodige documenten

Stap 4: schrijf je in

Nu kan je je inschrijven!

Tijdens je inschrijving moet je normaal je diploma secundair onderwijs in de online aanmelding opladen. Uiteraard beschik je nog niet over dit diploma. Je maakt van de twee documenten één PDF en die laad je in de aanmelding als bijlage op in de plaats van het ‘Diploma’.

Je schrijft in met een creditcontract. Bij een creditcontract ben je niet ingeschreven voor een opleiding, maar voor één of meer afzonderlijke opleidingsonderdelen. Daarom zal je via een creditcontract geen diploma behalen. Het doel van het creditcontract is het behalen van creditbewijzen. Hiervoor volg je de lessen en leg je examens af van de opgenomen opleidingsonderdelen.

Ingeschreven?