Ga je bijna afstuderen?

Weet je niet goed hoe je verder moet na je studies? Wil je graag ontdekken welke job het best bij je past of ben je op zoek naar sollicitatietips? Ervaar je stress rond het afstuderen? Bij een loopbaancoach van de Universiteit Antwerpen kan je met je vragen terecht.

Ga je graag zelf aan de slag?

  • werkboek 'Kijk op Kiezen': om jezelf beter te leren kennen
  • Career Center UAntwerpen (studenten van faculteit FBE gebruiken deze link): vacatures, sollicitatietips, testen en tools om te onderzoeken welke baan het best bij je past, jobbeurzen en andere evenementen, ...

Krijg je je informatie liever aangereikt in groep? De loopbaancoaches organiseren tips & tricks sessies en workshops rond diverse thema’s: een CV en motivatiebrief opstellen, een sollicitatiegesprek inoefenen … De nadruk ligt op het vergroten van jouw loopbaancompetenties in een (kleine) groep, zodat je ook kan leren van anderen. Er wordt gestreefd naar een aanbod dat zowel digitaal als op de campus kan doorgaan. Meer details over de tips & tricks sessies en de workshops kan je vinden in het studentenportaal. Of neem contact op met het STIP!

Heb je een specifieke vraag die maatwerk vraagt? Maak dan een afspraak voor een individueel gesprek. Tijdens een oriënterend intakegesprek wordt gekeken welke ondersteuning het best past bij jouw vraag. Dat kan zowel online als ter plekke op één van onze campussen Een afspraak maken voor een individueel gesprek gebeurt via het STIP

In het studentenportaal vind je bij 'Ondersteuning & Begeleiding' alle info over het volledige aanbod. Zowel individuele gesprekken als groepssessies zijn gratis. 

Compass

Van campus naar carrière