Op exposure naar Rwanda/Congo, Marokko of Nicaragua

De Universitaire Stichting voor Ontwikkelingssamenwerking (USOS vzw) ondersteunt duurzame samenwerkingen tussen Universiteit Antwerpen en academische partners in het globale Zuiden. De samenwerkingen maken exposureverblijven (inleefreizen) tijdens de zomer mogelijk voor studenten van UAntwerpen.

Tijdens de exposure verblijft de student bij gastfamilies en volgt hij/zij een programma over ontwikkelingssamenwerking, met thema’s zoals armoede, mensenrechten, vrede, verzoening, migratie of ecologie. USOS garandeert een op maat gemaakte omkadering en waakt over de veiligheid en het welzijn van de deelnemers. De groepen tellen niet meer dan tien personen.

USOS draagt gelijke kansen en diversiteit hoog in het vaandel. Ons programma staat open voor elke leeftijd, elke invulling van gender en voor elke religieuze en politieke overtuiging. Zowel introverte als extraverte deelnemers vinden hun gading in ons programma. De kost wordt zo laag mogelijk gehouden, zodat in principe iedereen kan deelnemen. 

Aanmeldformulier exposures USOS 2020

Ik heb interesse in *   
Voornaam * 
Naam * 
E-mailadres *   
Studierichting * 


Hoe heb je USOS leren kennen?

*  Verplichte velden
USOS (info@usos.be) verzamelt deze persoonsgegevens voor de organisatie van de exposures. In geen geval zullen deze gegevens worden doorgegeven aan derden. Deze gegevens worden bijgehouden tot na afloop van het event. Indien u uw persoonsgegevens wil inzien, beperken, wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op het hierboven vermelde adres. Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer.

Grote Meren exposure 2019