Naast de prachtige congreszalen biedt de Universiteit Antwerpen ook de catering aan bij congressen, studiedagen, nascholingen en evenementen. Formules op maat en bijhorende catering maken je activiteit af. 

Aanbod

Catering met een eigen twist, een uitgebreid en duurzaam aanbod en dat op maat van de klant. Offertes worden steeds op maat gemaakt, maar uiteraard zijn er een aantal standaardformules die kunnen aangepast worden naar een speciale wens of dieetvereiste. Zo zijn er vegetarische lunches of recepties, een uitgebreid aanbod aan duurzame voeding en alcoholvrije schuimwijn en cocktails.

Reserveren

De eerste stap is het vastleggen van een locatie, nadien kan je bij de verantwoordelijke ter plaatse een offerte op maat aanvragen.

Stadscampus

 • Voor een evenement op de Stadscampus neem je contact op met de dienst Catering en congreszalen
 • Voor alle catering bij evenementen op de Stadscampus contacteer je Nele Crabbé. Maak een afspraak om de cateringmogelijkheden te overlopen. 
 • Locaties op de Stadscampus:
  Hof van Liere: verschillende congreszalen met een capaciteit van 12 tot 180 personen.
  Klooster van de Grauwzusters: verschillende congreszalen met een capaciteit van 100 personen tot 140 personen.

Campus Drie Eiken

 • Voor evenementen op Campus Drie Eiken neem je contact op met de dienst Lokaalbeheer om te bekijken welke lokalen aan jouw wensen voldoen en of deze beschikbaar zijn. 
 • Voor alle catering op Campus Drie Eiken neem je contact op met Nele Crabbé. Maak een afspraak om de locaties te bekijken en om de cateringmogelijkheden te overlopen. 
 • Locaties op de Campus Drie Eiken:
  De Foyer kan tot 120 deelnemers laten plaatsnemen.
  Hall Fernand Nedeé kan tot 600 personen plaats bieden voor catering naar keuze. 

Campus Middelheim en Campus Groenenborger

 • Voor evenementen op Campus Middelheim en Campus Groenenborger neem je contact op met de dienst Lokaalbeheer om te bekijken welke lokalen aan jouw wensen voldoen en of deze beschikbaar zijn. 
 • Voor alle catering op deze campussen neem je contact op met Nele Crabbé. Maak een afspraak om de cateringmogelijkheden te overlopen.