Waarom studeren in Antwerpen?

Studeren in Antwerpen

Onze troeven

  • Kies meteen je specialisatie in de industriële wetenschappen en ga vanaf dag 1 aan de slag met elektronica-ICT! Aan andere Vlaamse universiteiten volg je eerst een algemeen jaar voor je je specialiseert.
  • Minor: kies een keuzevak dat je extra skills aanleert: zo spring jij als net-afgestudeerde ingenieur eruit op de arbeidsmarkt!
  • Laagdrempelig: de afstand tussen docenten en studenten is erg klein. Je docenten zijn dus gemakkelijk aanspreekbaar als je met vragen of problemen zit. Je volgt practica in kleine groepen, en ook voor hoorcolleges in aula's zal je zelden met meer dan honderd studenten in de les zitten. Je bent dus niet 'maar een nummertje'.
  • Extra begeleiding: ons studietrajectbegeleidingsteam en onderwijsteam staat klaar om je doorheen je hele opleiding extra te ondersteunen. Van extra oefenbundels, tussentijdse toetsen, feedbacksessies na examens, tot een monitoraat wiskunde dat je helpt om de leerstof te werken, of SOM-sessies waarbij je Samen Oefeningen Maakt met andere studenten en een docent.