In het Engels

Volg je deze bacheloropleiding in het Nederlands of in het Engels?

Sinds september 2021 kan je bacheloropleiding sociaal-economische wetenschappen ook in het Engels volgen. Als je zowel Nederlands als Engels spreekt, heb je een luxeprobleem. Je moet kiezen voor een van beide opleidingen, elk met eigen troeven.

De bachelor sociaal-economische wetenschappen focust in bepaalde opleidingsonderdelen specifiek op de actuele sociaal-economische situatie in België. Omdat er niet van elk Nederlandstalig keuzevak uit de opleiding SEW een Engelstalig equivalent bestaat, heb je ook iets meer keuzevrijheid.

De bachelor Social-Economic Sciences focust specifiek op internationale uitdagingen in het sociaal-economisch beleid. Je volgt les en maakt groepswerken met leeftijdsgenoten uit andere continenten. Zo bouw je een wereldwijd netwerk op en verbeter je continu en al sprekend je kennis van het Engels.

Omdat de opleidingen SEW en SES op enkele accenten na inhoudelijk overeenkomen, kan je nog veranderen tussen beide opleidingen. Bijvoorbeeld na het eerste jaar. Je zal deze aanvraag wel kort moeten motiveren.

Ontdek alle details over de bacheloropleiding Social-Economic Sciences

op onze Engelstalige website