Geneeskunde en Gezondheids­wetenschappen

Na je inschrijving

Enkele noodzakelijke stappen

Ingeschreven? Proficiat en welkom aan de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Antwerpen.
In afwachting van de onthaaldag en de eerste colleges, zetten we alvast nuttige informatie op een rij zodat je goed voorbereid aan de start komt. Vergeet zeker niet om je studieprogramma samen te stellen en om de facultaire informatie op Blackboard na te lezen.

Meld je aan op de online platformen

Na je inschrijving ontvang je jouw studentenaccount. Daarmee kan je aanmelden op SisA, Blackboard en je persoonlijke mailbox

Op SisA kan je terecht om je studieprogramma samen te stellen en te registreren en vind je al je persoons- en studiegegevens. Ook studiebewijzen zal je hier in de toekomst kunnen vinden.

Blackboard is je studieplatform, waar je lesmateriaal, lesinhoud en opdrachten vindt. Communicatie met de docenten, de faculteit en de universiteit zal via dit platform verlopen. Wij hebben voor jou een overzicht gemaakt van alle belangrijke informatie en facultaire richtlijnen die voor jou en je opleiding van toepassing zijn. Ga daar na je inschrijving zeker eens kijken en neem de facultaire richtlijnen door: Blackboard > Faculteit GGW.

[Top]

Stel je studieprogramma samen

Registreer je studieprogramma (= de opleidingsonderdelen die je gaat volgen) in SisA tussen 16 juli en 8 oktober 2022. Maar we vragen je om niet tot de uiterste datum te wachten met registreren. Vanaf 24 tot 48 uur na de registratie van je studieprogramma in SisA heb je toegang tot alle informatie op Blackboard en zie je je collegerooster. 
De colleges starten op 26 september, je registreert je studieprogramma best al voor de start van het academiejaar. 

Hoe stel je jouw studieprogramma samen?

​Een praktische handleiding vind je in SisA onder ‘Studieprogramma – inschrijven’ of via www.uantwerpen.be/helpdesk-inschrijvingen.​

Schrijf je je voor het eerst in? Neem dan het modeltraject datvoorstelt. Dat bestaat uit 60 studiepunten.

  • Ingeschreven voor de opleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie?
    Zorg er dan zeker voor dat je steeds dezelfde praktijkgroep selecteert bij het samenstellen van je studieprogramma.

Nog vragen over het samenstellen van je studieprogramma? Contacteer de helpdesk van de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen.

[Top]