10de Contactdag Joodse Studies van de Lage Landen

Universiteit Antwerpen
Dinsdag 16 mei 2017
09.15 uur - 17.30 uur

Locatie: Stadscampus Universiteit Antwerpen, gebouw D, lokaal D.013, Grote Kauwenberg 18, 2000 Antwerpen

Het Instituut voor Joodse Studies organiseert voor de tiende keer aan de Universiteit Antwerpen een interdisciplinaire ontmoetingsstudiedag op het terrein van Joodse Studies over de Lage Landen. Doel van deze dag is de verschillende onderzoekers die zich bezighouden met Joodse Studies over de Lage Landen met elkaar in contact te brengen en de mogelijkheid te geven hun onderzoek, zowel afgewerkt als "work in progress", te presenteren. Door de dag open te stellen voor zowel jonge als meer gevestigde onderzoekers hopen we bij te dragen tot een positieve wisselwerking tussen verschillende onderzoeksgeneraties.

Contactdag in het Engels - toegang gratis

Postadres: IJS