Rechten

Antwerp Law Net Event

Opgelet: uitgesteld

Tot onze spijt stellen we het Antwerp Law Net Event van 25 november 2021 uit.

De Faculteit kiest ervoor om in de lijn van de getroffen federale maatregelen in te zetten op beperking van onze contacten.

We hopen u in de lente te kunnen ontmoeten en wensen u inmiddels een warm najaar en gezellige winter toe.

Antwerp Law Net Event

Na heel wat doorzettingsvermogen en veel geduld oefenen is het zover! We kunnen jullie opnieuw begroeten op een netwerkevent!
Gastspreker is Bart Verhaeghe, voorzitter van Club Brugge.

We verwelkomen jullie graag vanaf 18.00 in de lokalen van de Antwerp Management School, Boogkeers 5 te Antwerpen (vlakbij het Mechelseplein).

Dit is een COVID safe evenement. Hierdoor kunnen we de capaciteit van het gebouw optimaal benutten, zijn mondmaskers niet verplicht en genieten we na afloop van een feestelijke receptie. Breng dus zeker je identiteitskaart en COVID-certificaat mee.

Gelet op de beperkte parkeermogelijkheden in de buurt, raden we aan om zoveel mogelijk het openbaar vervoer te gebruiken. Meer informatie vind je op de websites van De Lijn en de NMBS. Heb je toch een parkeerplek nodig? Indigoparking Nationale Bank en Interparking Oudaen zijn de dichtstbijzijnde mogelijkheden.

Programma:

• 18.00: Ontvangst​