Master in de chemie

De Universiteit Antwerpen biedt een Engelstalige Master of Chemistry aan. Door de opleiding in het Engels aan te bieden, bereiden we je maximaal voor op een loopbaan in het onderzoek of de bedrijfswereld.

Where industry and research meet

Nog meer dan in de bacheloropleiding komt in de Engelstalige master de uitwisseling tussen de chemische industrie, het onderzoek en je opleiding naar voren.

Bovendien trekt de Engelstalige master ook internationale studenten aan. Dat biedt ook voor jou een meerwaarde en geeft een internationale toets aan de opleiding, ook als je verkiest zelf niet naar het buitenland te gaan.

Ontdek de Master of Chemistry

​Leraar chemie worden

Er is een groot tekort aan leraren chemie. Geef jij je kennis en passie voor chemie graag door? Het diploma van leraar behaal je via een educatieve master.

Er zijn twee mogelijkheden. Ofwel volg je de educatieve master meteen na de bachelor chemie. Je kiest dan tussen de afstudeerrichtingen chemie en STEM. Ofwel kies je na de master chemie voor een verkorte educatieve master wetenschappen en technologie.Later liever lesgeven?

Ontdek de educatieve master