Master toegepaste economische wetenschappen: economisch beleid

Behaalde je een bachelor in TEW: economisch beleid? Dan heb je rechtstreeks toegang tot de master TEW: economisch beleid. Ook als je een andere vooropleiding hebt, kan je misschien via een voorbereidingsprogramma of via een bachelor met studieduurverkoring aan de master beginnen.

In de master TEW: economisch beleid ligt de focus op beleidsrelevant wetenschappelijk onderzoek. Je personaliseert je programma door een keuze te maken uit verschillende modules. Bekijk hier het studieprogramma en het voorbeeldrooster van deze master.

Tijdens deze master moet je de handen uit de mouwen steken: je werkt intensief aan een masterproef en krijgt de kans om praktijk in je opleiding te integreren.

Met een masterdiploma toegepaste economische wetenschappen: economisch beleid ben jij erg gegeerd op de arbeidsmarkt. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om na je opleiding verder te studeren.

Hoe ziet je opleiding eruit?

De master toegepaste economische wetenschappen: economisch beleid heeft een uitgesproken internationaal profiel en steunt op beleidsrelevant wetenschappelijk onderzoek. We bieden in deze opleiding twee modules aan. Binnen je gekozen module krijg je een vast vakkenpakket aangeboden. Dit biedt de opportuniteit voor sterke interactie tussen de studenten.

Bekijk het studieprogramma van de master TEW: economisch beleid.