Sociale Wetenschappen

Academische kalender, college- en examenroosters

Academische kalender FSW

Op de academische kalender FSW kan je alle belangrijke data terugvinden: examenperiodes, proclamatie, sluitingsdagen, .... .

Hou ook de FSW Activiteiten Kalender in de gaten voor een overzicht van activiteiten (lezingen, openbare doctoraatsverdedigingen, evenementen, ...).

Collegeroosters

Om een beeld te krijgen van hoeveel vakken er op je afkomen in je eerste jaar bachelor, je schakelprogramma, of je masteropleiding, kan je een voorbeeldrooster bekijken. Eens je ingeschreven bent, kan je zelf individuele, op maat gemaakte uurroosters downloaden vanuit je Sisa selfservice voor die vakken waar je voor ingeschreven bent. 

Let op, je lessenrooster in Sisa vertelt je nog niets over de manier waarop de les zal doorgaan (online of on campus). Die informatie vind je terug op Blackboard, en met name in de cursussen waarvoor je bent ingeschreven.

Je kan de voorbeeldroosters terugvinden bij de informatie over jouw opleiding: overzichtspagina opleidingen FSW

Examenroosters

De examenroosters voor de eerste zittijd (januari 2022) worden begin december 2021 gepubliceerd in Blackboard en SisA; voor de examens van de tweede examenperiode (juni 2022) is dat april 2022.