Sociale Wetenschappen

Onthaal startende studenten

Voorbereidende cursussen


Verder kan je terecht op de online platformen:

  • Aan de slag - Voor alle nieuwe studenten 
  • Get started - Voor studenten Bachelor Social-Economic Sciences


[Terug naar boven]

Onthaaldag FSW

Benieuwd naar onze faculteit, jouw bacheloropleiding, waar je terecht kan met vragen, enz enz? Wil je graag medestudenten uit je eigen opleiding leren kennen? Kom dan zeker naar onze Onthaaldag voor startende bachelorstudenten op maandag 27 september!

Meer informatie + Inschrijven

[Terug naar boven]

Startmomenten Masteropleidingen FSW (+ schakel- en voorbereidingsprogramma's)

In het begin van het academiejaar worden infosessies georganiseerd voor de startende studenten uit de masteropleidingen aan onze faculteit (en uit de schakel- en voorbereidingsprogramma's).

Het overzicht vind je hier. Dit zal gedurende de komende maanden aangevuld worden.

[Terug naar boven]

Studentenvereniging PSW

De studentenvereniging PSW organiseert verschillende onthaalactiviteiten. Surf naar www.facebook.com/pswantwerpen voor het programma.

[Terug naar boven]

Activiteiten UAntwerpen

Wie zijn je medestudenten en waar leer je mensen kennen? Wanneer moet je beginnen studeren en hoe nemen professoren examens af? Waar zijn de cursussen te vinden? Wat zit er in het cultuur- of sportaanbod? Door deel te nemen aan de Verkenningsdagen start je het academiejaar met een voorsprong aan informatie én met vrienden voor het leven! De Verkenningsdagen zijn een soort 'snelcursus student'. Ken je op voorhand nog niemand die ook meegaat en ervaar je dat als een drempel om mee te gaan? Wees gerust want het leren kennen van je medestudenten is het grootste doel van de Verkenningsdagen.

Meer informatie over de Verkenningsdagen

[Terug naar boven]