Side header image

Antwerp School of Education

De specifieke lerarenopleiding (SLO) voor wie voor de klas wil staan, het Centrum Nascholing Onderwijs voor ondersteuning en bijscholing en het Expertisecentrum Hoger Onderwijs (ECHO) die de onderwijskundige professionalisering van assistenten en docenten voor haar rekening neemt, slaan de handen in elkaar en vormen de Antwerp School of Education.

Met deze oprichting wil UAntwerpen een antwoord bieden op de vele maatschappelijke uitdagingen in het onderwijs en bundelt ze een uitgebreid aanbod voor onderwijsprofessionals. 

De drie verschillende entiteiten werken intensief samen waardoor ze winnen aan expertise en kwaliteit. Een ideaal kader voor kruisbestuivingen wat het onderwijs en het onderzoek alleen maar ten goede komt.  

Nieuws


1            
Kalender
 • 27
  sep
  Assistentenopleiding 2016-2017
  Proclamatie
 • 27
  sep
  Paarsgewijze vergelijking
  Casussessie
 • 12
  feb
  Openlesdagen in de krokusvakantie
  Wil je zelf ervaren hoe het er in onze lessen aan toe gaat? Tijdens de krokusvakantie staan de poorten van onze campussen voor jou open.
 • 10
  mrt
  Infodag
  Kom kennismaken met onze universiteit en vind de opleiding die bij je past tijdens de Infodag
 • 21
  apr
  Infodag
  Kom kennismaken met onze universiteit en vind de opleiding die bij je past tijdens de Infodag
 • 5
  sep
  Infomarkt
  Op de Infomarkt vind je infostanden van (bijna) alle opleidingen. Ben je overtuigd? Dan kan je twee straten verder meteen inschrijven.


1 

Contact

Antwerp School of Education Stadscampus
Venusstraat 35
2000 Antwerpen
Belgiƫ
Tel. ++32 3 265 45 08
Fax ++32 3 265 45 01