Tutorials op Mediasite

De bibliotheek heeft zijn eigen omgeving op Mediasite waar je korte filmpjes en tutorials kan vinden over het gebruik van de bibliotheekbronnen en andere nuttige zaken.

Blackboard cursus Informatievaardigheden

Deze zelfstudiecursus op Blackboard reikt je het nodige materiaal aan om efficiënt te leren omgaan met informatie. Elke student is automatisch verbonden met de cursus.

Online open lessenreeks

De bibliotheek organiseert doorheen het jaar open opleidingssessies over het zoeken naar en verwerken van wetenschappelijke informatie. De opnames van de online sessies zijn steeds beschikbaar op Mediasite.

Individuele afspraak

Geraak je er met bovenstaande hulpmiddelen nog niet uit? Heb je hulp nodig bij een systematic review of een andere complexe zoekvraag?

Dan maken we graag tijd voor je vrij om er even samen naar te kijken. Maak online een afspraak voor individuele begeleiding.

Voor systematic reviews kan de bibliotheek ondersteuning bieden bij de onderzoeksvraag, de zoektermen en de zoekstrategie, maar niet bij de selectie/beoordeling van de literatuur. Meer informatie vind je hier.