Voorbeeld:
Bramer, W.M. et al. (2018) ‘Evaluation of a new method for librarian‐mediated literature searches for systematic reviews’, Research Synthesis Methods, 9(4), pp. 510–520.

Zoek in de Discovery Service op de titel van het artikel. Voor het beste resultaat kies je als veld Titel en zet je de titel van het artikel tussen dubbele aanhalingstekens ("Evaluation of a new method for librarian‐mediated literature searches for systematic reviews").

  • Als je de hele referentie in de zoekbalk van de Discovery Service ingeeft, zal je geen resultaten krijgen. Wil je naast de titel ook op andere elementen van de referentie zoeken, dan moet je het geavanceerd zoeken gebruiken en voor elk element het juiste veld selecteren.

Kijk in de resultatenlijst of je het artikel terugvindt.

  • Als je de filter At my library hebt opstaan, zal je het artikel alleen terugvinden als we het op papier of online in de collectie hebben.
  • Om te weten hoe en waar het artikel beschikbaar is, klik je op de knop Access options. Soms staat de full text (pdf of html) er meteen bij. Anders klik je op Check UAntwerpen full text.

Je zou ook de catalogus kunnen gebruiken, maar in de catalogus kan je niet zoeken op de titel van artikels. Wel op de titel van een tijdschrift. De catalogus geeft je de beschikbaarheid van het tijdschrift, zowel op papier als online. Je moet dan wel nog nagaan of die beschikbaarheid ook geldt voor het specifieke nummer, volume en jaar van het artikel.