Sociale Wetenschappen

Alumni Faculteit FSW

Blijf in contacten met je studiegenoten én met recente ontwikkelingen binnen je specialisatiedomein, en registreer je als alumnus van de Universiteit Antwerpen!

Als faculteit hechten we er veel belang aan om in contact te blijven met onze oud-studenten. Het behalen van een bachelor- of masterdiploma (of voor diegenen die enkele jaren geleden afstudeerden: een licentiaatsdiploma, een GAS-diploma, ...) hoeft immers niet het einde te betekenen van de band die we gedurende vier, vijf (en ja, soms langer...) jaren hebben opgebouwd!

Op tal van activiteiten zijn jullie meer dan welkom: emeritaatsvieringen van professoren die jullie nog nauw aan het hart liggen, openbare lezingen (FSW Lectures), gastcolleges van internationale gastdocenten, ... noem maar op.

Of...wil je liever zélf iets organiseren? Een reünie? Een lezing? Een workshop? Iets anders? Geen probleem! Voor die studenten én oud-studenten die zich willen engageren hebben we FSW Connects in het leven geroepen. 

Wat dan wel praktisch én essentieel is, is dat we jullie kunnen bereiken! Daarom lanceren we een warme oproep om jullie alvast te registreren op de centrale Alumnidienst van de Universiteit Antwerpen. 

En wie weet, tot binnenkort?

Afgestudeerd in de master OOW?

Hoe blikken onze alumni terug op hun opleiding?