Het transport en opslag van herbruikbare bekers gebeurt nu meestal in standaard horecabakken. Dit zijn sterke bakken die voor verschillende dingen gebruikt worden, maar totaal niet aangepast zijn aan het complexe proces die de herbruikbare beker moet doorlopen. Er is bijvoorbeeld geen kwaliteitscontrole mogelijk en het heeft veel scherpe hoeken en kantjes waar vuil en vocht blijft hangen. Daarnaast is het toogproces op een evenement nog niet aangepast aan de herbruikbare beker. Het is heel complex en totaal niet ergonomisch.

Cup co. is een productlijn die de herbruikbare beker ondersteunt in het complexe proces dat deze moet doorlopen. De productlijn bestaat uit vier producten: de Cup co. Safe, Counter, Wallet en Bank.

De Cup co. Safe is een verzamelbak voor het transport en opslag van herbruikbare bekers van 25 en 30 cl. De Safe is helemaal aangepast aan de afmetingen van deze bekers zodat ze er perfect in passen en zo plaatsefficiënt mogelijk gestapeld kunnen worden. Het beschikt over ergonomische handvaten en een verzegeling voor kwaliteitsgarantie. De Cup co. Counter is een verzamel- en telsysteem voor vuile herbruikbare bekers aan de toog van een evenement. Als de verschillende buizen tot boven gevuld zijn met vuile bekers zitten er juist voldoende bekers in zodat de torens met bekers perfect in de Cup co. Safe passen. De Cup co. Wallet is een verzamelsysteem voor jetons aan de toog van een evenement. Het is een enkele buis met een trechtervormig deksel met een rond gat er in. Dit zorgt ervoor dat je een grote hoeveelheid jetons er tegelijk kunt in doen. Je moet ze er dus niet meer één voor één door een gleufje insteken. Hierdoor wordt er veel tijd bespaard. De Cup co. Bank is een toogmodule voor het opslagen en verzamelen van zowel vuile als propere herbruikbare bekers. De voorbereidingen en het maken van de drankjes zullen ook op deze toogmodule uitgevoerd worden. 

De Cup co. productenlijn zorgt er voor dat het proces van de herbruikbare op een efficiënte en makkelijke manier kan gebeuren. Er wordt hierbij meerwaarde gecreëerd op verschillende vlakken die organisatoren moet overtuigen om over te schakelen naar herbruikbaar.

Dit is een heel relevant gegeven want vanaf 2020 is er een nieuwe wet die zegt dat je enkel herbruikbare bekers mag gebruiken tijdens evenementen, tenzij ze voor 90% gerecycleerd kunnen worden (OVAM, 2019). Daardoor gaan veel evenementen moeten overschakelen naar herbruikbare bekers. Na de coronapandemie zal ook hygiëne een belangrijkere rol spelen bij herbruikbare bekers. Uit een onderzoek bleek dat bijna de helft van de organisatoren weinig tot geen vertrouwen heeft dat de herbruikbare bekers effectief helemaal hygiënisch bij hen toekomen (Sustainable Event Alliance, 2020).