De food delivery sector heeft recent zijn opmars gemaakt. Gaandeweg heeft deze sector zich zoveel als mogelijk geoptimaliseerd. Toch is er nog een belangrijk aspect waar een enorme ruimte aan verbetering is, de verpakking. 

NOMM is een product-dienst-systeem dat inspeelt op de huidige en toekomstige problematiek.  Met NOMM wordt getracht om een meerwaarde te creëren voor elke stakeholder van het food delivery proces. NOMM is een systeem dat bestaat uit een nieuw ontworpen herbruikbare verpakking en een daaraan gekoppeld nieuw systeem. 

De verpakking is nu tot 300 keer te hergebruiken, makkelijk te reinigen én stapelen, te gebruiken als bord of kom, lekvrij, antislip en omringd door een isolerende sleeve die extra stevigheid biedt. 

De verbeterde verpakking en de persoonlijke touch zullen de consument een kwalitatievere maaltijd en een betere beleving bieden tijdens het consumeren van een bestelde maaltijd. Nadien kan de consument, door een eenvoudige aanpassing aan de bestaande food delivery apps, de verpakking opnieuw laten ophalen. 

De mooier ogende, kwalitatieve en herbruikbare verpakking zal bovendien enkel een positief effect hebben op het imago van de restaurants. De delivery services zien tenslotte met NOMM een verpakking ontstaan die volledig in functie van hun business ontworpen is.