Plechtige proclamatie 2020

Donderdag 10 september 2020 - 19 uur
Aula Rector Dhanis

De Faculteit Ontwerpwetenschappen is verheugd te kunnen melden dat de proclamatie van donderdag 10 september mag doorgaan in Aula Rector Dhanis.

We moeten wel rekening houden met enkele voorwaarden:

• We mogen niet de volledige capaciteit van de aula gebruiken, dus alleen studenten en collega’s die registreerden krijgen toegang. Voor de thuisblijvers, vrienden en familie voorzien we een livestream van het evenement. Hiervoor bezorgen we alle de collega’s en studenten van de faculteit een link.
  • Er zullen tijdsloten voorzien worden waarop groepen van studenten verwacht worden aan te komen in de aula.
  • De basisregels moeten gerespecteerd worden: physical distance, mondmasker, goede handhygiëne.
  • We mogen geen receptie organiseren.

We begrijpen dat dit niet het meest gedroomde scenario is, maar we hopen er toch een bijzonder moment van te maken.

Wanneer de maatregelen het toelaten, nodigt de universiteit je uit voor een alumniborrel en kunnen we alsnog een glas drinken op je afstuderen, dat is beloofd!

Intussen kijken we er naar uit je op 10 september te verwelkomen in Aula Rector Dhanis.

Sven Verheyen Campus Mutsaard
D2.2