Bruno staat al voor de klas als leraar-in-opleiding

"Ik behaalde zes jaar geleden mijn masterdiploma van industrieel ingenieur, en werkte de afgelopen jaren ook als ingenieur. Maar het bedrijfsleven is toch net iets minder mijn ding en dus heb ik besloten om voluit voor het onderwijs te gaan.

Sinds kort geef ik wiskunde in de derde graad TSO van het Stedelijk Lyceum Expo en volgend jaar in het Stedelijk Lyceum Durlet. Voor de klas staan is echt leuk. Precies wat ik ervan verwachtte. Het geeft je ontzettend veel voldoening. Niets is mooier dan iets uitleggen aan een leerling tot hij of zij het helemaal snapt. Daar krijg je ook echt veel voor terug.

Het komende jaar zal ik mijn job als leerkracht combineren met het verkorte traject van de educatieve master. Dat traject is erg flexibel, want mijn job telt meteen mee als stage en ik kan heel wat uren ’s avonds les volgen. Een enorme troef."

Bruno

Master op zak en zin om voor de klas te staan? Doe als Bruno: volg de educatieve master via een verkort traject en combineer dit met een eerste job in het onderwijs.

Lees meer over de liobaan